HÖST!

 
Det känns verkligen att det är höst nu! Har blivit kallare och alla varma kläder har fått åka fram...
Har även haft prov nyligen vilket kändes ganska så bra ändå.
 
Sen har jag en liten fråga till er läsare... om ni kan ta er tiden att rösta på min bild på bamse genom att klicka in på den här länken: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152693248262380&id=686457379
Sedan klicka på bilden för att komma till en ny hemsida där du scrollar längst ner till du ser bilden och kryssar i en tom ruta med en siffra bredvid (längst upp i höger hörn) på bilden.
Det skulle vara guld värt om ni kunde ta er den tiden!
 

Veckorna som gåttDe veckor som har gått har varit riktigt händelserika! Jag har tränat som bara den med Felicia och jag kan säga att jag är riktigt stolt över mig själv som gör det! Och sedan känns det riktigt bra att få med sig någon på traven så man kan hjälpas åt och pusha varandra! 

Jag har varit hos pappa och varit med min lilla prins bamse, jag har gått i skolan, övat in danser efter skolan inför show and dance som jag och Alice kommer vara ledare för och sen har jag testat studentmössor, pluggat en massa, träffat älskling och en rad med andra saker... Imorgon blir det att köra på körskolan och sedan skolfoto och lite plugg i körkortsboken. 

Får se om det blir träning imorgon, blir att träna själv i veckan då de flesta är sjuk! Nu ska jag fika och sedan blir det sängen. 


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!