Unnade mig själv lite..Har hittills spenderar morgondagen i både sängen och soffan framför min kära dator. Hade inga lektioner på skolan och därför tog jag mig friheten att göra absolut ingenting! 

Jag har även unnat mig själv en kimono från ivyrevel, är riktigt nöjd! Köpte även ett plagg till som inte kom upp på bild här i bloggen och imorgon blir det skola som vanligt, hur länge jag kommer befinna mig där är oklart för tillfället då nästan alla kurser är avslutade :) 

Kram Sofi 

Marble skal
MorsdagspresenterIdag var jag förbi efter skolan och köpte lite blommor till min kära mamma. En tidig morsdagspresent eftersom hon är borta på självaste morsdag. Kände mig lite extra snäll idag och hon blev riktigt glad för presenterna! 

När jag kom hem tog jag bilen och köpte hem kinamat till mig,mamma och Johan, riktigt trevligt! :) 

Kram Sofi 

Summering av de senaste veckornaDe här bilderna förklarar de senaste veckorna väldigt bra tycker jag! Jag var med några i klassen på fredagen och lördagen var jag till Ö-vik med mamma, Johan och lillkusinen Mimmi för att bada. Vi åt tacos och lyx frukost dagen efter.. Vi var hos mina kusiner i några dagar då min moster och Torsten skulle resa iväg! När dom kom hem for jag och Jessica och tränade på gymmet. 

I tisdags träffade jag älskling, sov på hotell i två nätter och hade det allmänt mysigt! På onsdagen på dagen for jag och mamma ut för att äta middag och sedan fika efteråt innan jag träffade Alex igen! Igår (torsdag) for jag till skolan, jobbade och sedan for jag till café Göteborg för att fika med Felicia och sedan tittade jag förbi hemma hos henne en sväng :)

Kram Sofi 

Han ❤️


Var och hälsade på älskling i helgen, riktigt mysigt var det! Bland annat kom grillning och bakning upp på schemat vilket även det blev lyckat...var en riktigt mysig helg i allmänhet! Idag har dagen bestått av enbart skola och försöka bli klar med det mesta så jag inte hamnar efter! Annars har jag hämtat ut ett par skor med posten och myst i soffan nu ikväll med mamsen! 

Kram 
/ Sofi!

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!