Your dream job does not exist. You must create it.

 
Fick hem ett paket i brevlådan igår som jag och mamma betällde hem just innan hon for, sedan for även jag och mamma på media markt (eller hur det stavas) för att jag skulle köpa ett uv- filter till min kamera eftersom mitt gamla gick sönder.
Sen igår då min syster hämtade mig på jobbet for vi runt lite på ersboda innan vi skulle hämta mamma på jobbet och då fick jag en body scrub och ett par "mys tofflor"
Har som sagt inte skrivit här på ett tag då jag blir helt slut efter jobbet och sånt.
Bussarna har även börjat gå så då kan jag börja åka buss till jobbet igen:)
pussar♥

Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.

Lite saker jag fick av mamma i måndags på kvällen då hon kom hem igen:)

2013-06-24

 
For ner på stan som snabbast på vägen hem från jobbet och köpte lite saker, en ansiktsrengöring, ett par skor och ett par shorts, dock vet jag inte om jag ska byta till vita eller inte.. beslutsångest;) haha
Sov även hos älskling inatt vilket var härligt då jag hade varit borta i flera dagar:)
Mamma och min syster kommer hem vilken minut som helst nu, längtar:) och imorgon blir det att fara till jobbet som vanligt och hoppas på att älskling och han lillebror samt mamma kommer och hälsar på mig där på dagen!:)
pussar♥

20-23 juni

Alltid lika snygg då jag har mjukiskläder på mig;)
 
Jag kommer inte orka säga så mycket om helgen (midsommar) men kort sagt:
For till stugan i Tordag kväll, hann bara sluta jobba och sedan packa ihop mina saker.
På Fredan for jag,mormor,morfar,mina kusiner, min moster m.m till ett ställe nära robertsfors och firade midsommar där, blev dans runt stången m.m.
For till mina kusiners stuga efter midsommar firandet och åt, fikade och spelade kubb:)
Dagen efter asså lördag så kom mina kusiner, min moster och hennes man till mormor och morfars stuga (där jag sov) och åt lunch sedan blev det tårta ännu en dag, samt mer kubbspelande och senare på dagen for alla till mina kusiners stuga och åt middag där:)
Söndag gick fort.. vaknade vid halv 12, packade, åt, sedan kom mina kuiner, min moster och hennes man till oss och firade mormor som fyllde år och någon timma efter for jag, mina kusiner, min moster och henne man hem till Umeå igen!:)
pussar♥

2013-06-20

 
 
Har inte skrivit här på ett tag nu och det är för att jag har haft fullt upp, jobbat, lagat mat, somnat nästan direkt då jag kommit hem och sånt även om vi inte alls har det så ansträngande på jobbet! Har bakat och en massa där. Sen har jag börjat vid 11 i veckan vilket också har varit skönt:)
Att ha varit helt själv i veckan hemma är väll det som varit mest jobbigt att tänka på för man måste fixa mat och disk och allt möjligt själv men det har ändå varit skönt på flera sätt också:)
 
Innan min mamma och syster for utomlands i måndags så for jag, mamma och Sandra till en marknad i närheten av umeå och där å köpte mamma ett armband och jag och min syster fick en ring var (bilden där uppe)
Har packat ihop mina saker och nart bär det av mot stugan i några dagar, fira midsommar m.m.
Skriver kanske då jag kommer hem igen!
pussar♥

14 maj

(Två bilder från idag och en från ett tag sedan).
 
Var med Julia idag, vi var ner på stan ett tag och kollade runt som snabbast. Köpte en top och även lite saker till naglarna och just innan vi for hem så köpte vi lite saker till middagen.
Vi åt tacos vilket var gott! sen till "efterätt" blev de smoothie.
Vi såg även på en film lite senare
pussar♥

♥♥

Min lilla hörna med allt möjligt!
 
Fick hem mitt paket för någon dag sedan som jag hade vunnit från en sidan ´tampons for free´
Fick en dusch kräm, hand kräm och sedan en body lotion och dom luktar fräscht men inte så att det luktar sött så det är väll det jag gillar mest med dom:)!
Har inte riktigt hunni testa alla än men det kommer med tiden!
pussar♥

When everything's wrong, you make it right.

 
 
Blev en ganska slapp dag idag, vaknade vid halv 12 och for lite senare till älskling och var där ett tag sen var det tänkt att jag och mamma skulle till parken på dans men då var hon så trött så hon orkade inte, så vi satte oss framför tv:n och myste istället:]
Jag skulle ha skrivit om min avslutning tidigare å så men det blev aldrig, så bilder kommer nu istället! Runt sex samma dag for jag, mamma och min bror till droskan och åt, det blev som att "fira att jag gått ut första året".
pussar♥

I need your love.

 
 
Kommer lite bilder senare idag!
Men innan det får ni bli nöjd med en låt:) Såg även att det har blivit mest bilder än text här på bloggen den senaste tiden men det är kanske det som är roligare att kolla på, tycker själv att det är tråkigt/ jobbigt att läsa mycket text:] Glömde även bort att skriva att jag sov hos Freja också då jag var i Nordmaling.. inte så jätte viktigt att veta men jaa.
Var även med Felicia igår efter middan, vi gjorde inte så mycket men det var trevligt hur som helst!
pussar♥

"Words without thoughts never to heaven go."

 
Här kommer några bilder från mina senaste fem dagar!
Om man säger så här som snabbast; jag var hemma, for till pappa, badade i korptjärn, fiskade, for ut med husvagnen till några pappa känner.. deras stuga och var där.. grillade och badade och en massa. For till min farmor och farfars stuga en snabbis och sen igår var jag med älskling, va ute och tog lite kort där också!
Sen idag skulle jag egentligen ha varit i skolan och spelat brännboll men jag försov mig så jag fick bara en extra ledig dag istället;)
pussar♥

2012-06-02

Gårdagen i bilder!
 
Kan säga lite snabbt, först for jag ner på stan med mamma och där nere mötte vi upp mina kusiner, moster och hennes man, vi gick runt och kollade lite och såg även Yohio eller hur han stavas sedan köpte även mamma en iphone och sånt. Så vi hann bara hem, fixa med hennes telefon så skulle vi börja gå ner mot stan för att äta med flera från släkten på kinarestrang. Efter det for jag och Felicia till yran sen for jag hem och sov och så!
Sen så var det någon som var nyfiken på vad det var i paketen men kan säga att en av paketen var en parfym, beonce's:)
pussar♥

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!