Hunger games: Catching fire


 
Idag var det skola som vanligt med matte som första lektion, vilket jag själv tycker är härligt för då vaknar man till;) haha.
skolan gick ganska bra och ganska snabbt och just därför blev det här en bra fredag och för att man fick en trevlig dag eller hur jag ska formulera det... med några i klassen!  
Till middag blev det köttfärsås och spagetti och sedan beställde jag och mamma en klänning/ tunika åt mig som jag kan använda både på julafton och nyår! Sedan skjutsade min syster mig och Felicia ner på stan vid klockan halv 8 för att vi skulle se hunger games: catching fire på bio i två och en halv timme och bion var riktigt spännanse! sedan blev det buss hem vid halv 10.
 
Det finns flera gånger jag har velat skriva här men inte har orkat så istället kommer det klungor med flera inlägg lite nu och då istället. 
Pussar❤️

Stan- costas- film

 
Vaknade runt 10 idag för att vara på haga till klockan 11 med en barn grupp i en timma ungefär och kolla på för första gången. Senare idag har jag varit med Julia idag på stan och ätit lunch på costas sen så gick vi runt och kollade på lite allt möjligt! Jag köpte ett börs-fodral sedan inlägg till mina skor så det blir varmare att använda dom till i vinter.
Vi for sedan vidare till mig och såg på en film - "min låtsas fru" och just nu sitter jag bara i soffan med mamma och hennes kompis Jenny och ser på film och snart så blir det sängen!
pussar♥

Skolkatalog 2013-2014

 
Riktigt trevligt att jag fick hem skolkatalogen igår, har inte hunnit kolla något speciellt i den eftersom jag for till älskling direkt efter att jag ätit tacos med mamma. 
Sen idag så har jag varit i skolan till 15.40 ungefär sedan har jag bara varit hemma och sett på idol sedan en film med mamma och hennes kompis och imorgon runt 11.00 blir det att vara på Haga på ett extrajobb (om jag hittar dit) haha;) 
pussar❤️

Inköp


Var på stan med Felicia för någon dag sedan och köpte två nya koftor, vilket behövdes! Sedan for vi hem till henne och åt middag och småpratade om allt möjligt, riktigt trevligt! For sedan en snabbis till älskling på kvällen.
Den andra bilden var inte speciellt bra men jag ska försöka ta en ny bild på den lite senare!
pussar♥

LACTACYD

 
Lite paket från tamponforfree( http://www.reddville.se/Home.aspx )
Blev riktigt glad då jag först upptäckte att jag fått en tampongbox hem men sedan fick jag även hem ett större paket och där i låg de LACTACYD imtim produkter, testade även en av dom och man en riktigt härlig känsla av den! Skulle definitivt köpt själv efter att ha testat bara en av dom och även då jag fick veta att omkring 50% av alla tjejer lider av någon sort "viagnos" men som inte visar symtomen, vilket skrämde mig i alla fall!
pussar♥

Turkey October 26, 2013

 
Här är några bilder från Turkiet resan jag, mamma min moster, hennes man och deras barn (mina två kusiner) var på den 26 oktober! Det var både härligt där och roligt att få se lite mer av turkiet med båtresa och att vi for ut på kvällarna i bazar området (tror att det hette så) haha.
Vi var även på ett hostell som hette Hotel blue star och första dagen i Turkiet gjorde vi turkist bad, riktigt härligt med massagen efteråt iallafall!
pussar♥
 
 

Föreställning

 
 
Jag har inte skrivit här på ett tag vilket beror på mycket plugg med matte, träffat älsklingen samt har jag varit utomlands i turkiet! 
Är just nu på saga teatern i stan och ska kolla på en föreläsning med Lasse Gustavsson som har varit en brandmann tidigare och som blev brandskadad i ansiktet och sen så ska han prata i en föreställning nu om självkänsla m.m så jag just nu här med min syster, mamma och mammas kompis och väntar på att föreställningen ska börja!
Jag kommer att lägga upp lite bilder från Turkiet senare då jag har tid.
pussar❤️

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!