Bamse

 
 
Är just nu och träffar denna sötnos hos min pappa! Ett nytt familjetillskott och riktigt söt är han. 
snart blir det grillat och imorgon blir det Ikea! :) 
pussar❤️

Mat dejt

 
Efter en lång dag i skolan plus lite plugg så for jag och min kusin till en pizzeria på grubbel och åt, dom hade gjort om där så det var supermysigt och det var även trevligt:) nu är jag snart hos älskling och de blir nog bara film osv och imorgon kanske jag snabbt far till pappa med min syster och kolla på hans två nya valpar:) pussar❤️

Dagen

 
Fredag idag och det är riktigt härligt! Har bara engelska kvar sedan blir det helg för min del. Slutar ganske sent men det blir att träffa älskling ikväll så det blir super :) 
pussar❤️
 

New in

 
Var med Felicia igår, pratade, gick på stan ett tag m.m och hade det trevligt! Köpte ett par skor (tygskor) och en rengöringsmjölk som är bra att ha då man har vita skor och dom blir lätt smutsiga sedan köpte jag en rengöring jag redan hade sedan tidigare men som är slut nu och sedan den gröna produkten bredvid som man sätter på på natten som båda är från body shop. 
 
annars har jag inte gjort så mycket, vi hade religiondag idag på skolan med föreställning med mera sedan hann jag bara äta lunch då skulle jag till Skolsyster och efter det hade jag lektion i 20 minuter och nu är jag hemma så det är riktigt skönt, nu blir det bara att börja plugga till ett prov vi har i specialpedagogik inom LSS lagar på måndagar! 
(Förlåt för dåliga bilder men orkade inte ta fram systemkameran) 
Pussar❤️

Hamptjärnsstugan

 
Vi hade halvdag i dag i skolan. Riktigt skönt och vi hade inte vanliga lektioner heller! alla BF2 or var till hamptjärnsstugan, grillade och körde lite samarbetsövningar m.m. Det var kallt och blåsigt men solen var framme och alla hade glada miner och var glada hur som helst! :) 
pussar ❤️

#Instagrambild

 
 
Träffat älskling ikväll och bara myste! Imorgon blir det ute dag ( någon lära känna dag för alla BF2 or) börjar 9 och slutar runt ett sedan blir det att vara med Felicia :) 
pussar.❤️

The body shop

 
Har varit på stan idag med mamma, moster och min kusin idag. Det blev bara en snabb tur där, mamma köpte lite saker till sin jobbar grupp från body shop och min moster och kusin köpte lite presenter till min lilla kusin som fyller år som vi ska ha kalas för imorgon. nu ska jag och mamma skjutsa mun syster sedan fara och handla och ikväll blir det att fara till älskling! 
Pussar ❤️

Norrbyskär

 
 
Det blev en hel dag på kfum norrbyskär idag med dels några från klassen och även några fler från skolan som har idrott och hälsa 2 eller vad det heter. Men trevligt var det även fast det var blåsigt och kallt! Det blev kläder efter väder helt enkelt;) 
snart är det fredag och det ska bli riktigt härligt, kanske får vila ut lite grann då i alla fall! Vi hade även prov i pedagogiskt arbete igår och jag hoppas det gick bra men det får jag nog veta nästa vecka :) 
pussar ❤️

The Body Shop

 
Har köpt en till dag cream för ansiktet och fick några tester också. Riktigt snäll och hjälpsam personal har dom! Ska bli spännande att testa! Köpte även en tröja idag men det var inget speciellt med den då de bara är en enkel tröja.
Pussar♥

Sigge♥

 
Jag var hos pappa i helgen. Åt tacos på fredagen, var och hälsade på min faster och hennes hundvalpar och sedan träffade jag även Freja ett tag! Det finns inte så mycket mer att säga om helgen.
I söndags var jag mamma, min kusin och moster till min mormor och morfar och fikade lite grann och sedan renasede vi igenom alla mormors lådor, vilket var mycket då hon är expert på att samla på saker.
Imorgon blir det i alla fall prov sedan är jag fri från prov i någon vecka och sedan prov igen men det är ingen större fara!
pussar♥

Allmänt

Dagens outfit;) haha 

Är hos pappa just nu, riktigt härligt med helg igen och veckodagarna går superfort! Igår var jag först på stan med Felicia efter skolan, köpte en kjol och fikade lite innan det blev hemgång för att äta middag och byta om till träningskläder (lite halvt). Gick 17,2 km med älskling och riktigt härligt var det! 
Pussar❤

SKOLA

 

Varit lite frånvarande på bloggen, det har som sagt varit skola som vanligt, med redovisningar och grupparbeten (inte alls så tråkigt som det låter haha) tur att veckorna går riktigt snabbt!
var på stan med Emma igår efter skolan, köpte en sak och mamma och senare på dagen for jag till älskling och såg film.
Nu har jag bara hunnit hem och det här blev min energi efter skolan som jag kände behövdes! Aldrig smakat den förut men den var helt okej faktiskt!
pussar♥
 

Modegallerian

 
Har så många önskemål på kläder för tillfället på vad jag vill ha och jag hittade nyss en hemsida där jag hade lite av de sakerna på ett och samma ställe! Det finns flera olika märken och flera kategorier så söker man någonting så finns det sannolikt där.
Såg även att för varje kategori i "sökfältet" om jag tillexempel skulle gå in på byxor så finns det oftast en blogg längst överst som det är en person som skrivit om de produkter hon gillar och liknande. Finns även kläder m.m. för killar!
Jag ycker verkligen ni bode kolla in sidan: HÄR
Det finns som sagt allt möjligt där, inte bara kläder utan också parfymer, bodylotions m.m. och det mesta är till ett rimligt pris!
pussar♥

weekend.

 
Har varit en riktigt trevlig helg hittils. I fredags var jag med min kusin, jag slutade runt fyra och efter det gick vi runt på stan köpte lite småsaker m.m.
Till middag blev det tacos hos mig sedan for vi vidare till henne, tog det lugnt och gjorde oss iordning för sängen!
Fick även hem ett packet från reddville (www.tamponsforfree.se) Vilket var ett par trosor, tre tampong boxar, en mascara, hårmask, armband och en förvaringsbox där man kan lägga tamopngerna i. Vill ni också vara med i tävlingar och få gratis tamponger hem i brevlådan klicka: HÄR
Det är andra gången jag vinner någonting och det har verkligen varit bra saker! Först bodylotion, handkräm och tvål i samma serie med olivolia som är i vitamin E som innehåller "shea butter" och nu det här:) är riktigt glad för det saker jag fått utifrån att jag vunnit tävlingar!
 
Sen idag vaknade vi runt klockan halv ett, åt lunch och for ner på stan och kollade lite mer samt lyssnade/ såg på något enstaka framträdande inne i stan.
Imorgon vet jag inte riktigt hur det blir men det blir säkert bra vad som än händer. Mamma och min syster kommer hem imorgon också så!
pussar♥
 
 

clothing

 
Hittade lite av allt möjligt igår. Var på stan med Felicia och Viktoria så vi tog en fika också.
pussar♥

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!