DansEfter ännu en dag i skolan så fick jag äntligen se fram emot att få fara och dansa! Så nu blir det att hoppa in i duschen sen gå och sova 
Puss sofi ❤️

Dans-modern


Har glömt berätta att jag har nu börjat dansa igen och jag är riktigt glad över det då jag verkligen tycker att det är roligt att dansa! 
Pussar❤

Helg
Lite av min helg. 
Har varit i Nordmaling hos pappa och myst med bamse en massa, har fått ett nytt rum där så fick inviga det i helgen;) sov även hos älskling och har varit på en utbildning med Umeå gymnastikförening som dom betalade, det var riktigt roligt i alla fall, riktigt inspererande och så! 
Det blir att lägga sig tidigt ikväll för att sova ikapp de jag inte har fått sova i helgen;) 
Pussar❤

Fredag


Blir ett snabbt inlägg såhär på skolan.
(Fin toalettrulle)
Är som sagt på skolan just nu och väntar på att min sista lektion ska börja så jag kan fara hem, packa och sen åka bil med pappa hem till honom! 
På söndag blir det att fara på en utbildning med några från gympa gruppen (ledarna) vilket jag tror kommer bli riktigt roligt ändå!
Puss sofi ❤

Promenad

 

Studiebesök

 
Hamnade på förstasidan i vk idag då vi var på studiebesök på dova kraftvärmeverk! 
vi hade en heldag runt om i Umeå och fick se/ lyssna på allt möjligt om miljö. Vi ska sedan ha ett arbete inom detta.
vi startade och sen åt vi lunch på fridhemsgymnasiet så jag fick träffa älskling lite också :)
Utöver det här så har jag lite mer att lägga ut här i efterhand då jag inte har haft tid att göra det under veckans gång (gått i skolan 3 dagar men 1 av dagarna tillbringades på olika platser i Umeå. Och eftersom det har varit skola så har man haft fullt upp med skola och allt annat runtomkring). 
Pussar❤

Paket från tampoonsforfree

 
 

New in

 
För två veckor sedan var jag på stan med Felicia. Jag köpte lite saker som en tröja från bikbok, träningsväska och en fragrance- vanilj doft och efter det blev det fika hemma hos mormor och morfar eftersom morfar fyllde år. 
Jag fick även en biobiljett av skolan eftersom jag hade lägst frånvaro av alla i klassen, kändes riktigt bra!
Jag vet att jag är lite sen med att skriva det här men jag har inte haft någon tid. 
 
puss sofi♥

Informationskväll

Var på en informationskväll för ledare till barngrupper och fick lite information om allt som kan vara bra att veta och sånt. Sen så fick vi hem lite småsaker, sockar, vattenflaskor, tygväska och t-skrt. Fick hålla i min första gupp med en annan av ledarna igår ( 19:de söndag) vilket var riktigt roligt sedan for jag till balettakademien på deras prova på schema runt klockan 1 sedan for jag hem, duschade, pluggade och sedan for jag till älskling!
puss sofi♥

Fredag

idag for jag till stan med Felicia, vi båda hittade lite saker var sedan så fikade vi även. Riktigt trevligt! 
Det blev kött och ris med en god sås till middag sedan rensade jag lite i min garderob, vilket behövdes. Nu på kvällen var jag med älskling och såg på film och tog det bara allmänt lugnt!
pussar❤️
 

Nyårsdagen

 
Gårdagen tillbringades på bio med min släkt, vi såg på hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann runt klockan 3. Filmen var helt okej faktiskt men lite konstig handling var det faktiskt...
Som varje nyårsdag for vi och åt middag på max efter bion sedan for jag direkt till Alex och tog det bara lugnt där vilket var trevligt!
Och som ni ser på bilderna så har jag även fixat naglarna för några dagar sedan, hann bara inte lägga upp något inlägg just då.
pussar♥

NYÅR 2013

 
Mitt nyår blev super även då de inte blev något jätte speciellt! Åt middag hos Felicia samt efterrätt med några jag kände/ visste sedan tidigare och sen några nya tjejer också, det var trevligt att träffa lite nya personer också. Det blev som sagt middag och sedan efterrätt, det ända som hade kunnat varit bättre var köttet men jag klagar inte då resten var riktigt gott!
Efter middan for jag ner till stan för att träffa älskling och där träffade vi en massa andra också. Efter tolvslaget for jag, Alex och några fler hem till han och kvällen slutade runt 4 för min del och det bästa var som sagt middan och de flesta personer jag tillbringade kvällen med!
pussar♥

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!