Borta bra men hemma bäst.


Nu är jag less på Stockholm och allt vad det innebär! Inom någon timme så är jag hemma igen och får sova i min egen mysiga och härliga säng.. Som jag har längtat! 
Under de här dagarna i Stockholm har vi hunnit med en hel del, bio, promenader, åka ut på öar, shoppa, grönaLund, sola, bada och en massa andra saker men nu ska det bli skönt att få åka hem igen! 
Puss Sofi! 

shopping från Mallorca

 
Eftersom jag aldrig har haft tiden att visa eller lägga upp bilder på vad jag köpte i Mallorca under tiden jag var där borta så kommer lite bilder nu! 
Jag har varit hemma i 50 dagar nu och det känns helt overkligt att jag ens har varit där! men jag är riktigt glad att jag tog chansen då jag fick den! 
Puss Sofi! 

Hälsade på älskling och familjen idag!Träffade älskling idag, det var riktigt härligt att få träffa han och att bara få hålla pm han efter dagarna i stugan! Det var helt underbart att få träffa svärmor + gabbsson efter flera dagar i stugan också!
Puss Sofi! 

Sommar på riktigt!


Har varit på umelagun hela dagen och det var riktigt varmt så jag och mamma var i vatten mer än vad vi var uppe på land och solade.. Var runt 27 grader! 
På kvällen åkte jag och mamma in till stan för att äta och sedan tog vi en glass och gick ner till den nybyggda parken, riktigt mysigt var det! 
Puss Sofi! 

Onsdag - stuganBullbak, bastu + allsång ute i ingenstans efter middagen! En riktigt härlig dag var det. 
Puss Sofi 

Onsdag

Åkt till älskling på dagen och var där ett tag och senare på kvällen åt jag med mamma och några i släkten och sedan stannade vi och såg på sommaren i city! 
Puss Sofi!

Summer


  
De två dagar som har gått har sett ut såhär (bilderna). För två dagar sedan åkte jag till Michaela och fikade där med några fler, och det blev ett litet firande av att hon fyllde 18 år! 
Igår åkte jag till Michaela och vi solade ett tag och sedan bestämde vi oss för att åka ner till stan för att kolla efter lite saker i butikerna + äta glass i parken och sedan äta på frasses som slutet på dagen innan vi skulle hem. 
På kvällen hann jag bara duscha och sedan åka ner på stan igen för att möta upp mamma och Johan. Vi for sedan till en av parkerna i stan för att äta glass och sitta i solen (där mötte vi upp min mosters familj + en kompis till min moster) 
Det har varit mina dagar och mycket sol har det varit! Riktigt underbart!
Puss Sofi! 

FinbesökIdag har jag varit med Julia hela eftermiddagen och vi åt tacos som alltid funkar super bra som middag! Sen gjorde vi en kladdkaka som vi sedan åt glass till, riktigt gott! Och sedan såg vi på två filmer och pratade om lite allt möjligt tills hon sedan skulle hem! 
Jag fick även hem ett paket från zara och det var ett par byxor/ leggings, det behövs bara lite justering av dom sedan är dom perfekta!
Puss Sofi! 

Fick hem denna goding i brevlådan igår!
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!