30 juni


Igår var jag och mamma till ersboda ett tag och kollade runt lite i butiker och sedan fikade vi även och efter middagen for jag till älskling och var där hela dagen... Städade och sedan tog det lugnt ett tag! 
Idag blir det först att vara hemma och i eftermiddag ska jag ner till vänortsparken för att vara med på ett gympa pass som Iksu håller i med Naema, en tjej som gick samma dans- kurs som jag :)
Puss Sofi!  

Heldag med nära och kära

Hela dagen har spenderats med min kära mor och min storebror! Vi har ätit middag ute, fikat och sedan sett på 22 jump street. För er som vill veta så var den både rolig och sevärd!! 
Kvällen har som sagt tagits upp med allt det här och nu har jag tittat lite på tv och nu ska jag sova för att orka kliva upp imorgon och eventuellt träffa älskling! 
Puss Sofi! 

Midsommar

 
 
Firade midsommar i stugan i år. Som vanligt så åt vi nästan hela tiden och sedan så spelade vi även en hel del kubb under den här helgen. Under själva midsommarfirandet så träffades vi alla från släkten i siknäs och dansade runt stången med mera. Vi fick tur med vädret då solen kom fram efter ca en timme och efter det så var det uppbehåll! 
Puss sofi♥

Framtiden, det förgångna. De bra och de dåliga sidorna. Det är saker du måste acceptera.

Har varit med Alexander ganska så mycket den senaste tiden. Har sovit där i ca en vecka nu och det har varit underbart! Riktigt mysigt att bara få ta det lugnt och vara med honom efter jag har varit borta ett tag. Imorgon blir det stugan och fira midsommar!
Puss Sofi! 

SöndagVar ute och gick idag med mamma och sen så stannade vi inne på lite affärer och där fick jag med mig en maccara, "cykelbyxor" + en kofta som mamma köpte till mig! (Den på bilden) 
Just nu är jag påväg till älskling och det blir att sova där. 
Puss Sofi! 

Sista dagen i skolan efter Mallorcaresan


Har haft en dag i skolan idag där jag gjorde klart det sista som jag hade kvar sedan jag åkte till Mallorca. Jag hade tre nationella i engelska + en redovisning idag och sedan träffade jag min Skolsyster en sista gång för den här terminen! Sedan åkte jag hem och tog det lugnt. 
Puss Sofi! 

Mallorca - hemma igen

 
För fyra dagar sedan kom jag hem från Mallorca (min praktik) och det kändes lite overkligt att vara hemma igen. Jag är otroligt glad att jag fick chansen att komma till Mallorca på praktik- det har varit det roligaste och mest lärorika som har hänt mig på ett bra tag. 
Puss Sofi!

Palma shopping + pizzaVar in till Palma en sista gång idag och shoppade lite saker, kommer förmodligen på bild lite senare. Åkte sedan tillbaka till alcudia där hotellet ligger och väntade på att jag, mamma och min syster skulle äta en sista middag innan de ska hem imorgon (lördag). 
Puss Sofi! 

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!