Bodega des port
Var ute med min syster och mamma för två dagar sedan och åt middag, riktigt mysigt att ha dom här och middan var riktigt god!
Puss sofi

RANCHO GRANDE PARKVar på RANCHO GRANDE park i tisdags där vi fick rida i olika grupper beroende på kunskap sedan tidigare sedan fick vi kolla runt på alla andra djur. Efter det blev det middag och livemusik + dans.. Superrolig dag med resten av teamet och vi fick allt då det är en av våra samarbetspartners:) 
Puss sofi

Pirates


De närmaste dagarna har varit så härliga och roliga, först kick off med alla från Thomas Cook en hel dag + natt med skattjakt, hotell, den kända showen pirates reloded (mer för vuxna, lätt klätt med mera;) ) som dessutom var bra och hade den här häftiga "fest" känslan, nattliv, uppleva nya platser i Mallorca (platser i inca, Palma och magaluff), middag och fick lära känna nya personer. Det var riktigt trevligt och alla var klädda som olika pirater som vi; chines pirates och sedan fanns spanska pirater, nät pirater med mera. Vi fick allt gratis då det var samarbetspartners.. Förutom om man ville ha något utöver det som "ingick". 
Dagen efter (igår) var vi lediga (de flesta) och då checkade vi ut från hotellrummen och gick till stranden efter lite mat på en resturang. Riktigt varmt och härligt var det! 
Min grupp vann dessutom och det var ett + i kanten! Vi mutade oss in på ett båtområde för att få ta kort på oss på en båt, mannen som ägde båten trodde vi var från språkskolan och vi ba; ah visst, ja! ;) 
Idag så har vi jobbat till 5 sedan tog vi en biltur till magaluff där vi såg på pirates showen igen fast det var barn versionen nu och det var faktiskt riktigt bra, så ska ni till Mallorca åk på det;) dock var båda bra beroende på sammanhang, ska man dricka så var den andra bättre.. Haha 

Eurovision


Vi hade megadisco igår vilket var riktigt roligt! Jag såg även på Eurovision direkt efter jobbet på storskärm på hotellet med alla gäster! 

Perfekt dag!
På vår lediga dag for vi till stranden och då blev det att bara sola baksidan då framsidan blev stekt förra gången (bokstavligt talat), fick lite färg på resten av kroppen då man inte bara låg ner! var och badade i havet också och det var superskönt och varmt! På kvällen åt vi på bodega des port eller liknande där det blev lax och potatis, supergott! Köpte även den gråa tröjan för 3,99 euro enkomt för att den var riktigt härlig och på rea, gjorde ett kap där;)
Puss sofi!


Ledig dag på stranden
Vi hade en ledig dag idag så den spenderades med att sova ut, göra lite på apl uppgiften till skolan och sedan strandpromenad med två tjejer från jobbet + mat på stranden, deras apelsinjuice var gudomligt god! På kvällen var vi alla tjejer från gruppen och åt tacos och såg på film och hade det bara mysigt!
Puss Sofi! 

Minidisco i Polen i Mallorca med bernie


www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!