Pirates


De närmaste dagarna har varit så härliga och roliga, först kick off med alla från Thomas Cook en hel dag + natt med skattjakt, hotell, den kända showen pirates reloded (mer för vuxna, lätt klätt med mera;) ) som dessutom var bra och hade den här häftiga "fest" känslan, nattliv, uppleva nya platser i Mallorca (platser i inca, Palma och magaluff), middag och fick lära känna nya personer. Det var riktigt trevligt och alla var klädda som olika pirater som vi; chines pirates och sedan fanns spanska pirater, nät pirater med mera. Vi fick allt gratis då det var samarbetspartners.. Förutom om man ville ha något utöver det som "ingick". 
Dagen efter (igår) var vi lediga (de flesta) och då checkade vi ut från hotellrummen och gick till stranden efter lite mat på en resturang. Riktigt varmt och härligt var det! 
Min grupp vann dessutom och det var ett + i kanten! Vi mutade oss in på ett båtområde för att få ta kort på oss på en båt, mannen som ägde båten trodde vi var från språkskolan och vi ba; ah visst, ja! ;) 
Idag så har vi jobbat till 5 sedan tog vi en biltur till magaluff där vi såg på pirates showen igen fast det var barn versionen nu och det var faktiskt riktigt bra, så ska ni till Mallorca åk på det;) dock var båda bra beroende på sammanhang, ska man dricka så var den andra bättre.. Haha 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!