Söndag


Blev en full dag igår med stan, filmer och att äta en massa med både Julia och min kusin! 
Idag har jag hunnit ner på stan, övningskört, haft familjegympa och dans, ätit middag och nu håller jag på med det sista innan jag ska lämna in den sista uppgiften i skolan innan jag är fri från skolarbete till ett tag framöver.
Kram Sofi! 


Sista dagen i skolan + Stan


Igår var sista dagen i skolan och nu försöker jag bara göra klart det sista i svenskan som ska vara inne senast imorgon! Igår gjorde vi även en massa godispåsar som vi pyntade, fyllde med godis och gav alla bf elever på skolan. Tyckte jag gjorde fina påsar!... Haha. 

Idag var jag med Julia på stan en sväng och sen for vi till mig och tog det lugnt! Senare ska jag äta middag med min kära kusin.
Kram Sofi! 

Pumpor och snöKänner att snön är lite väl tidig... Är inte redo för vintern ännu! I skolan fick vi göra pumpor på skapande verksamheten och sen fick vi träffa våra handledare som vi kommer ha på praktiken efter lovet. 
Annars har jag bara pluggat hittills sedan jag kom hem! 
Kram Sofi! 


TodayHar nu haft mitt sista prov i år, dock är vår lärare lite förvirrad och valde att lägga in saker vi inte visste någonting om överhuvudtaget. Ända chansen skulle vara ifall vi visste det sedan tidigare. Men jag hoppas provet gick bra för att få ett bra avslut på veckan! 
Kram Sofi! 

Sista veckan


Hörde en fågel viska i mitt öra att jag inte hade bloggat på länge och att jag skulle börja med det igen! 
Jag sitter för tillfället och pluggar människorsmiljöer då jag har prov imorgon. Den här veckan är även min sista vecka i skolan för i år då jag har prao till nästa år;) det kommer bli super skönt! Så idag hade jag min sista historia lektion och till veckan kommer jag att få träffa min handledare och sen är det lov och prao som gäller! 
Kram Sofi 


Studenmössan beställd, check

 
Var till hoteldragonen idag med två från klassen och beställde en studentmössa. Känns riktigt härligt att få det gjort även fast jag vet att jag kanske kommer att ändra den inom en vecka...  har lite beslutsångest haha.
Annars har jag ingenting speciellt för mig, jag har lite allt möjligt i skolan som ska göras så jag pluggar lite nu och då och sen kör jag även på körskolan en del!
Snart är det lov och praktik, längtar redan!
Var även och träffade min lilla skrutt tidigare... som jag saknat min bebis...haha.
kram Sofi

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!