Vardagligt babbel

Har dessvärre inga bilder att dela med mig av idag som är intressanta. Det gjorde att en mobilbild från stugan får duga!

Tiden går riktigt snabbt och nu är det cirka en månad och en vecka sedan studentdagen ägde rum! Sommarjobbet har gått super bra hittills och en tjej från min klass började även hon att sommarjobba på samma ställe som mig då det var akut med ny personal på jobbet. 

Jag har varit med min älskade pojkvän ett ex antal gånger under perioden efter studenten och snart är han hemma igen, vilket jag längtar riktigt mycket efter! Annars går mina dagar ut på att träna på gym, vilket mestadels blir med min kusin, vilket jag även tycker är jätte roligt! :) Utöver det så är min älskade syster på besök i Umeå. Hon bytte plats med min moder som redan igår for utomlands. 

Ha en fortsatt trevlig dag,
Kram Sofi! 3/7 - 2015Igår efter jobbet for jag hem, duschade och bytte om eftersom jag skulle träffa Emelie nere på stan. Väl nere på stan tog vi en fika och små pratade om allt möjligt.. Samtals ämnen som" Det känns helt overkligt att skolan är slut och det enbart är jobb eller att plugga vidare som gäller nu." Kom på tal och en massa annat trevligt! 

Nu är det helg för min del och eftersom det ska vara bra väder i helgen så inväntas lite solning på någon strand imorgon! Fick även hem ett paket idag med mina efterlängtade träningstights. Hur underbart fina som helst! 

Kram s 

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!