Helgens trevligheter
Min helg blev väldigt lugn men även väldig härlig. Fick spendera tid med min kärlek och jag fick även vila upp mig från jobbet, vilket var riktigt härligt! 

Kram s 

Paket från reddvilleIdag efter jag jobbat och varit förbi gymmet så kollade jag i brevlådan det första jag gjorde. I brevlådan fanns ett paket som väntade på mig, från reddville, som jag hade vunnit! Nu är jag super nöjd!

Kram s 

New things in my closet

Tänkte lägga upp ett inlägg med det jag köpt senast och det är saker från i veckan och någon vecka tillbaka + två saker jag fick i studentpresent bara för att jag gillar parfymen och bilden blev fin men mina naglar och armbandet jag också fick :) (fick två parfymer, lite smycken och pengar).

Idag var jag även förbi Ica maxi och eftersom jag vunnit en tävling så fick jag ett presentkort på anslutande butiker till strömpilen, vilket gjorde att jag gick förbi Hm som snabbast! 

Kram s StudentenNu har studenten och allt varit så nu är det dags för "vuxenlivet". Jag blev självklart klassens ambitiösa vilket speglar min skolgång väldigt väl.. Roligt att andra sett det också ;) (blev även intervjuad av personer från tidningen samma dag- artikeln finns längre upp bland bilderna). Jag köpte min studentmössa hos ABC gruppen och jag valde kristallmössan eftersom den var snyggast enligt egen smak. Jag och några i klassen valde ett erbjudande som enbart gällde om man beställde via dom vilket gjorde det billigare och vi fick mer saker utöver självaste mössan! 

Efter själva studentflaket och utspringet så blev det fika med släkten. Eftersom jag började bli sjuk och kände av det så stannade jag hemma på kvällen, efter det blev förkylningen bara värre.. Det var som sagt ingen direkt värme på studentdagen även fast det var sol! Men jag är nöjd ändå och nu har jag börjat sommarjobba! :)

Kram s

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!